kryeministria.al - Qeveria Shqiptare Keshilli i Mi

Provided by Alexa ranking, kryeministria.al has ranked 1196th in Albania and 811734th on the world. It is hoted in AL with IP address 104.21.2.164. The home page has 0 external link.

Kryeministri Rama e falenderoi Presidentin Obama për mbështetjen e vazhdueshme qe ai vet dhe qeveria e Shteteve të Bashkuara kanë dhënë ndaj Shqipërisë, si dhe e siguroi atë se vendi ynë do të vazhdojë të qëndrojë në krah të SHBA-ve. Qeveria Shqiptare Keshilli i Ministrave

Top keyword related from Search Engine of kryeministria.al

Traffic Ranks of kryeministria.al
Owner: N/A
RANK: 811734
Country code: AL
Country name: Albania
Rank on country: 1196
Host: kryeministria.al
Ip: 104.21.2.164
Ref link:
Extension: al